Mættende sandwich med bøf, æg og bacon

Sandwich

Protein-boostende sandwich der genopfylder energi- depoterne

PROTEINRIG

Ingredienser til din protein sandwich:
2 æg
1 flutes (ca. 15 cm)
100 g hakket oksekøb
50 g bacon
1 lille løg
1/2 avokado
2 spk olie

Sådan laver du din sandwich:
1. Varm 1 spk olie på panden. Snit løget i tern og steg dem på medium varme til de er bløde og gyldne. Hæld dem på en tallerken.

2. Varm igen 1 spk olie på panden. Slå de 2 æg ud i den varme olie og steg æggene til de har en let sprød skorpe.

3. Form en rund bøf ud af det hakkede oksekød. Varm nu igen 1 spk olie på panden og kom bøffen på panden. Læg 2 skiver bacon på panden og steg det sammen med bøffen på begge sider. Ca. 4 min. på hver side.

4. Halver avokadoen. Fjerne stenen. Fjerne skindet fra halvdelen af avokadoen og skær en i fine skiver (gem den anden halvdel i køleskabet).

5. Skær din flutes over. Varm den evt. på en brødrister. Anret på underdelen af brødet i lag: Akokado, bøf, bacon,  løg, spejlæg. Afslut med overdelen af sandwichen.

Dig in! Enjoy!