Sødt og cremet kokos-banan is

Kokos banan is hjemmelavet - glutenfri mælkefri og sukkerfri

Spiseklar is på 8 minutter!

Sødt og cremet kokos banan is drysset med sprøde cacao-nips

HJERTEVENLIG | GLUTENFRI | FRI FOR TILSAT SUKKER | LAKTOSEFRI |

Ingredienser til kokos-banan is:

  • 1 lille dåse kokosmælk
  • 10 g frossen ananas
  • 1 frossen banan (i skiver)
  • 1 spk cacao-nips (Fås i Helsamin)

Sådan laver du kokos-banan is i 5-lette trin:
1. Forbered dagen i forvejen: Skær en banan i skiver og frys dem ned.

2. Tag den frosne banan op af fryseren og lad den tø op i 10 min.

3. Kom banan, ananas og kokosmælk i blenderen og blend det til en dejligt cremet ismasse.

TIP: Måsk må du flere gange lige stoppe blenderen og skrabe is-massen ned fra siderne.

TIP: Tilsæt måske et en sjat appelsinjuice eller vand for at gøre det nemmere at blende.

Kokos banan is hjemmelavet - glutenfri mælkefri og sukkerfri

Vupti – så har du en skøn SUND is lige til at guffe. Isen kan nemt gemmes i fryseren, indtil du igen er lækkersulten.

Værsgo! Ren “sød” nydelse…

Kokos banan is hjemmelavet - glutenfri mælkefri og sukkerfri