Spinat vafler med appelsin

Vafler glutenfri laktosefri sukkerfri

Ingredienser
100g friske babyspinatblade
1,5 dl boghvedegryn
3 æg
1 nip salt
1 dl appelsinjuice
1 spsk. olivenolie

Hvis du har lyst:
1 spk proteinpulver fx græskarkerne-proteinpulver eller soya-proteinpulver

Sådan gør du:
1. Kom alle ingredienser i en blender og blend det til en tyktflydende dej.

2. Når dit vaffeljern er varmet op, tager du en klat smør på en gaffel og smelter det foroven og forneden på vaffeljernets plader. Så er pladerne smurte, og klar til dejen.

3. Hæld dejen i en ring på vaffeljernet.

4. Bag vaflen i ca. 3-7 min. til den er sprød og gylden. Fortsæt sådan.

Go’ appetit! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*