Verdens mest enkle slankekur!

Slankekur - effektivt vægttab - mindre vægt

Da jeg skulle giftes i 2003, tænkte jeg på alt andet end slankekure. Men da jeg  længselsfuldt stod og kiggede på smukke brudekjoler ind af vinduet til Lily’s butik på Strøget i Århus, kunne jeg alligevel mærke, at jeg savnede følelsen af at fylde mindre og være lidt lettere.

Jeg ville inderligt gerne have en slankere talje. Det skulle jeg nemlig have til den kjole, som jeg ønskede at skrue mig ned i på vores livs store dag, som vi skulle dele med alle vores kære. Jeg skulle bare smide et par kilo. Så ramte det store spørgsmål mig: Men hvordan h… skulle det ske! Kiloene ville jo bare ikke af!

Slankekur

Svaret på, hvordan jeg kunne smide nogle kilo, kom fra en overraskende kant

En dag fandt jeg tilfældigt en støvet lille bog gemt på en hylde på jobbet. Den bar titlen: Jensen’s Slankekur. Jeg følte straks, at jeg blev taget i hånden af helt simple præcise slankeopskrifter. Der var kaloriefattige ultra simpel retter til morgen, frokost og aften for de næste 14 dage. Det var da til at tage og føle på. Kiloene raslede af, og jeg følte, at nu kunne jeg tilfreds stå brud på min og min kommende mands største dag i livet. 

Kiloene sneg sig på igen – orkede ikke slankekure

Bikinien blev til en dækkende badedragt. Vipsetaljen blev suppleret med “love-handles”. Jeg orkede bare ikke skuffende slankekure mere. Så kom jeg igen i tanke om slankekuren fra brylluppet. Hvordan kunne jeg have glemt de enkle præcise slankeopskrifter! Det havde jo virket til brylluppet!

Krisen ramte: Jeg fik allergi/intolerance overfor sukker, gluten og mælk

Så Jensen Slankekur var nu kun inspiration. Nu måtte jeg selv finde nye gluten-, mælkefrie og sukkerfrie smagsfulde retter, der kildrede smagsløgene. Jeg Gogglede mig til at få himmelske kaloriefattige retter på menuen – ren nydelse.

Slankekur

Blev 14 kg lettere på 6 måneder

Bare ved at leve efter enkle principper, raslede kiloene af. Jeg gik ikke på vægten, men nød at se tøjet blev alt for stort. Jeg tænkte ikke, at jeg var på slankekur. Jeg spiste bare anerledes. Jeg var nærmest berusende og boblende glad, da jeg i sommers endelig igen kunne skrue mig ned i en bikini.

Slankekur

BLIV NEMT LETTERE – Verdens mest enkle slankekur!

Sådan gør du:

1. Spis kun:

  • kød og æg

  • grønsager, frugt, juice og te

  • nødder og boghvede, samt mandelmælk

2. Spis eller drik ikke efter kl. 20. Indtag dog 2 dl grapefrugt juice dagligt efter kl. 20 (Fås i 7 Eleven).

3. Gå helst ca. 1-2 km dagligt.

4. Drik max. 1-2 dl kaffe dagligt. Drik masser af vand.

5. Skal du synde, så spis max. en 1/4 plade mørk chokolade (med 80 % cacao) på en dag. Undgå helst.

Vupti! Så let kan det siges!

Her på hjemmesiden/bloggen, deler jeg nogle af min enkle slankeopskrifter og lækre allergivenlige retter med dig.

God nydelse!

 

Etiket: , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*