Boghvedepandekager med banan og hindbær

Boghvedepandekager Lette boghvedepandekager med banan og hindbær, der fylder godt i maven

GLUTENFRI | SUKKERFRI | LAKTOSEFRI

(10-13 stk)

Ingredienser:

  • 1 del boghvedegryn eller flager
  • 2 dl mandelmælk
  • 2 æg
  • 1 banan
  • ca. 10-13 frosne hindbær
  • 50 g smør (til stegning)
  • 1 drys kanal
  • 1 nip salt

Sådan gør du:

1. Kom mandelmælk og boghvedegryn i en lille gryde. Kog det og rør godt i gryden, til du har en tyk blank grød. Tag gryden af varmen.

2. Kom æg, en banan, boghvedegrøden, 1 nip salt og 1 drys kanel i din  blender.

3. Blend ingredienserne til du har en tyk ensartet dej.

4. Kom 5 g smør på panden. Lad det smelte.

5. Hæld dejen fra blenderen på panden i klatter på 5 cm i diameter. Kom 1 hindbær i midten af hver pandekage. Hæl dej ovenpå hindbærren.

6. Bag dem sprøde. Ca. 3 min. på begge sider.

7. Bag resten af pandekagerne på samme måde.

TIP: De er skønne i madpakker. De mætter dejligt! Skal de være sødere, kan du fx søde med agavesirup.