Eventyrlig cremet grøn IS – spiseklar på 10 minutter

 Grøn is, glutenfri, laktosefri, sukkerfri, antiinflammatorisk

Spis dig propfuld af energi med über-lækker grøn is

SUKKERFRI | LAKTOSEFRI | GLUTENFRI | LCHF-KØKKENET | ANTIINFLAMMATORISK | HJERTEVENLIG

(1 person)

Ingredienser:
75 g babyspinatblade
1,5 dl hasselnødder hakket til fint mel
½ dl persille
4 skiver frossen banan

Evt. til servering:
For LCHF-køkkenet: Top med godt med flødeskum. Drys med hakkede hasselnødder og hakket mørk chokolade samt gojibær.
For de laktose- og sukkerfrie: Top med soya-flødeskum, cacao-nips, hakkede hasselnødder og gojibær

Grøn is glutenfri laktosefri sukkerfri LCHF antiinflammetorisk

Sådan gør laver du is i 4 lette trin:

  1. Hak hasselnødder til mel i en mini-hakker. Når næsten færdig så hak persillen med.
  2. Riv babyspinatblade i mindre stykker ned i blenderen og tilsæt nødde-melet og den frisk hakkede persille.
  3. Kom de frosne bananskiver i blenderen.
  4. Blend til du har en lækker cremet og smuk grøn is.
    TIP: Stop evt. undervejs og tilsæt lidt vand, hvis det er nødvendig – for at få blenderen til at tage fat.

Spis isen straks eller kom den i fryseren lige til at hapse op og spise!

Grøn is, glutenfri, laktosefri, sukkerfri, antiinflammatorisk