Uimodståelig kakao-bananis. Spiseklar på 10 min

Kakaobanan-is er en symfoni af det søde, syrlige og knasende

GLUTENFRI | SUKKERFRI | LAKTOSEFRI

(Til 1 person)

Ingredienser til kakaobanan-is:

10 g mandler
3/4 frossen banan (4 skiver)
1 spk usødet øko kakaopulver
1/4 mandarin

Til servering:
Top evt. med soyafløde, et lille cacaonips, 1/4 clementin i små tern og et lille drys knasende hasselmøddeflager. Alt kan købes i Helsamin.

Kakao bananis

Sådan laver du cacao-bananis:

1. Blend alle ingredienser i en blender.

2. TIP: Stop flere gange blenderen og skrab ingredienserne ned fra siderne af blenderen. Hvis blenderen ikke tager fat, så tilsæt lidt vand eller mandelmælk. Sød evt. ekstra med agavesirup.

3. Når isen er cremet, kan du nyde den eller gemme den i fryseren. Mandlerne må gerne være, så de stadig “knaser”, og der er lidt bid i isen!

Kakaois spiseklar på 10 min - glutenfri - sukkerfri - laktosefri