Kokos spinat is med mango

Kokos og spinat is. Glutenfri og mælkefriUimodståelig kokos drøm i harmoni med spinatis

(1 person)

GLUTENFRI | FRI FOR TILSAT SUKKER | LAKTOSEFRI |

Ingredienser til spinat-mango-kokos-banan is:

1 dl kokosmælk
3 tern frossen mango
2 dl babyspinatblade
1 1/2 frossen banan (i skiver)

Til pynt: Evt. soyaflødeskum, 1 frossen tern mango, hasselnøddeflager og 2 halverede vindruer.

Sådan laver du lys kokos is-creme:

1. Forbered dagen i forvejen: Skær 1 1/2 banan i skiver og frys skiverne ned.

2. Kom 3/4 frossen banan i skiver i blenderen. Tilsæt 1 dl kokosmælk og 1 tern frossen mango.

3. Blend det til en herlig ismasse.

4. Kom det i et glas og put det i fryseren.

Sådan laver du blåbær-kokos-banan is:

5. Kom 3/4 banan i skiver og babyspinatblade i blenderen.

5. Blend det til en dejligt cremet grøn ismasse.

6. Tag glasset med den lyse iscreme op af fryseren. Hæld den grønne og lyse iscreme op i en portions skål side om side.

7. Pynt evt. efter lyst med soyaflødeskum, 1 frossen tern mango, hasselnøddeflager og 2 halverede vindruer.

kokos og spinatis i skøn forening med mango.

Bon appetit! Guf med det samme eller kom i fryseren!