Kylling m/bacon og grønt

Hurtigt lavet glutenfri aftensmad med kylling og bacon.

GLUTENFRI | SUKKERFRI | LAKTOSEFRI

(3-4 personer)

Kylling med bacon og grønsager

Ingredienser:

500 g kyllingebryst i tern
100 g bacon tern
300 g frosne grønsager fx med broccoli, gulerod, majs og rød peber
1 dåse hakket tomater
1 nip peber, salt, cayennepeber
2 spk jomfrukerne olivenolie

Til servering: Evt. bulgur som du koger efter anvisningen på pakken.

Sådan gør du:

 

  1. Steg først baconen i gryden, tilsæt derefter kyllingen (du kan spare olien, hvis du bruger baconfedtet).
  2. Tilsæt derefter de frosne grøntsager og hakkede tomater. Du kan lade grøntsagerne varme op i tomatsovsen fra de hakkede tomater.
  3. Lad det simre i ca. 20 minutter.
  4. Krydr med peber, salt, oregano og cayennepeber.

Værsgo!