Nemme pizza snegle [Glutenfrie]

Pizzasnegle glutenfri laktosefri mælkefri sukkerfri 

Pizza snegle der er go’e til madpakken

LAKTOSEFRI | GLUTENFRI | SUKKERFRI | MÆLKEFRI | MADPAKKE IDE

(8 stk)

Ingredienser til dejen:

  • 225 g Urtekram Universal Bagemix Glutenfri Øko (fås i SuperBrugsen) ELLER 100 g mandelmel, 150 g boghvedemel, 2 spsk. FiberHUSK (pakken er gul og fås i fx Helsamin
  • 1 tsk. tørgær fx Doves glutenfri tørgær (fås i Helsamin)
  • 1/2 tsk salt
  • 4 ½ dl. håndvarmt vand

Ingredienser til fyld: 

100 g kyllling i strimler eller cherry tomater og champignon i skiver

  • 150 g ost fx Violife – Revet mild Cheddarsmag – mælkefri. Fås i SuperBrugsen.
  • 1 lille dåse koncentreret tomatpure
  • Krydderier: Fx oregano, basilikum, salt, peber, cayennepeber

Sådan laver du pizza snegle:

1. Kom mel, gær og salt i en skål og bland det.

2. Hæld vandet ved og rør stille og roligt rundt til dejen er samlet.

3. Lad dejen stå i ca. 6 min. og rør forsigtigt i dejen.

4. Drys mel på bordet og hæld dejen på bordet. Uden at trykke for meget luft ud af dejen, trykker du dejen ud til en firkant. Brug evt. nænsomt en kagerulle.

5. Kom tomatpure på hele firkanten af dej. Så fordeler du kyllingestrimler ovenpå (eller champignon og cherry tomater i skiver). Så drysser du ost i strimler på og topper med krydderierne.

6. Rul firkanten til en roulade rulle.

7. Skær roulade rullen ud i 8 skiver og løft hver skive over på en bageplade med bagepapir.

8. Sæt ovnen på 200 grader. Lad pizzasneglene hæve i ca. 14 min. fx tildækket med et viskestykke.

9. Kom pizzasneglene i ovnen i ca. 37-47 min., indtil de er bagte, men stadig bløde indeni.

10. Afkøl pizzasneglene på en bagerist. Når de er kølet af, kommer du dem i en frysepose, og kommer dem på køl, eller du kan fryse dem ned.

Go’ fornøjelse – nu dufter der skønt af pizza! 

NICE-TO-KNOW: De er godt sprøde i skorpen, når de er nybagte, men dagen efter er de dejlige bløde og faktisk endnu bedre.

Pizzasnegle glutenfri laktosefri mælkefri sukkerfri