Råkost med kål og gulerod

    Glæd dig over en sprød salat.

Nem sprød råkost der mætter

GLUTENFRI | SUKKERFRI | LAKTOSEFRI

(1 person)
Ingredienser:

1 gulerod
1 lille tomat
100 g hvidkål
20 g rødkål
2 spk persille
1 pesto

Sådan gør du:

1. I en foodprocessor river du kålen.

2. Riv guleroden på et rivejern.

3. Hak persillen og bland det i en skål med de revne grønsager.

4. Vend pesto i.

Værsgo!

Psst….

Vidste du, at kræftceller ikke trives, når man spiser kål. Nyd dig sund med fx rosenkål, spidskål, blomkål og broccoli.

Dine tarme stortrives også med fibrene fra kålsorterne. Derved kommer du nemmere af med opbrugte østrogener og kolesterol.

Kål kan også indgå i friskpressede grøntsagsjuicer.