Spaghetti af sunde grønsager

Prøv den forbavsende friske og sunde

Prøv den forbavsende friske og sunde spaghetti i de smukke farver fra gulerod, squash og pesto.

Nem og billig pasta af rodfrugter – Grønsagsspaghetti

GLUTENFRI | SUKKERFRI | LAKTOSEFRI

(1 person)

Ingredienser:

2 gulerødder
1/2 squash
1 spk pesto

Sådan gør du:

1. Brug er spiralizer, der er et køkkenredskab, der kan lave grønsager til lange tynde snoede velsmagende strimler. Brug spiralizeren på dine grønsager.

2. Kom grønsags “spaghetti” strimlerne i en salatskålen og tilsæt 1 spk af den pesto du bedst kan lide.

Go’ appetit!

God inspiration:

  • Spis grønssagsspaghettien frisk fra Spiralizeren som tilbehør til kød vend i din yndlings pesto.
  • Giv grønssagsspaghettien et opkog i 3 min i en gryde med kogende vand. Tilsæt et nip salt, evt. olivenolie og en tsk citron.
  • Kom en god olivenolie på panden og vend grønssagspagettien nænsomt i den varme olie i 3 min. Tilsæt salt, et drys cayennepeber og evt. timian.

 

Hvordan en Spiralizer virker:

Den her er en helt enkel model, er skarp og fylder lidt i køkkenskuffen: Fra fx Imerco kan du købe: Gefu Spirelli spaghetti slicer 

Lynguide:

  • Spiralizeren har 2 smarte ender. Med den ene laver du nudler, og med den anden laver du bånd-spaghetti.
  •  Guleroden skrælles og placeres med toppen i Spiralizeren, så drejer du, som når du spidser en blyant.
  • Så kommer der lange tynde fikse “spaghetti-look-alike” strimler ud.

Tjek guiden fx her:

Så kan det ikke være nemmere!